Elektroninio puslapio privatumo politika

 

Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip mes naudojame ir su kuo dalijamės jūsų asmens duomenimis, kuriuos renkame jums naršant mūsų svetainėje www.actoncrisis.com (svetainė) arba kai pasirenkate susisiekti su mumis ar pateikti mums savo asmeninius duomenis per svetainę. 

 

Taip pat rasite svarbios informacijos apie jūsų privatumo teises, todėl atidžiai perskaitykite privatumo politiką.
 

Apibrėžimai
 

Privatumo politikoje naudojami apibrėžimai taip, kaip apibrėžta 2016 m. Balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamente (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir laisvą tokių duomenų judėjimo ir kuriuos panaikinama Direktyva 95/46 / EB (BDAR).
 

Duomenų valdymas

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB Emocinis balansas, pagal Lietuvos įstatymus įsteigta ir įregistruota įmonė, kurios juridinio asmens kodas 305553328, buveinės adresas -  Kelmė, A. Mackevičiaus g. 23-25, Lietuva. Mūsų kontaktinis el. pašto adresas yra info@actoncrisis.com.

  1. informacija, kurią renkame, ir kaip mes ja naudojamės

      1.1. Analitiniai duomenys

Mes nuolatos tobuliname savo svetainę ir vartotojo patirtį. Todėl turime žinoti, kokia informacija yra aktuali internetinės svetainės lankytojams, kaip dažnai jie prisijungia, kokią naršyklę ir įrenginį naudoja, kokį turinį dažniausiai skaito, iš kokio regiono yra lankytojai, ir panašią demografinę informaciją bei statistiką.

 

Tam naudojame „Google Analytics“ įrankį, kuris leidžia rinkti ir analizuoti atitinkamus duomenis. Čia galite sužinoti daugiau apie tai, kaip veikia „Google Analytics“, ir informaciją, kurią šis įrankis mums leidžia rinkti ir analizuoti. Kaip čia aprašyta, galite atsisakyti duomenų rinkimo „Google Analytics“.
 

Teisinis pagrindas rinkti analitinius duomenis yra mūsų teisėtas interesas tobulinti svetainę.

    1.2 Slapukai

 

Slapukas yra mažas duomenų failas, kurį svetainė išsaugo jūsų įrenginyje, tuo metu, kai naršote mūsų svetainėje. Slapukas leidžia svetainei atsiminti jūsų veiksmus ir nuostatas tam tikrą laikotarpį, todėl jums nereikės jų iš naujo nurodyti, kai grįšite į svetainę ar naršysite tarp skirtingų puslapių.

Mes naudojame sesijos slapukus, norėdami atsiminti ir nustatyti ryšio sesiją, tačiau šie slapukai nerenka jūsų asmens duomenų ir išlieka tik tol, kol uždarote naršyklę.

Mes taip pat naudojame pirmenybinius slapukus, kurie leidžia jums pasirinkti pageidaujamą tinklalapio rodymo kalbą ir šie slapukai saugomi jūsų įrenginyje ne ilgiau kaip 1 metus.

Slapukai jūsų įrenginyje išsaugomi tik tuo atveju, jei jūs pateikiate savo sutikimą, nebent slapukai reikalingi griežtai techniniam svetainės veikimui. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad jei nesutinkate su slapukų naudojimu, tam tikros svetainės funkcijos gali tinkamai arba visiškai neveikti.

Teisinis slapukų naudojimo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą. Kai slapukai naudojami jūsų pasirinkimui atsiminti ar statistiniais tikslais, teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas.
 

Galite valdyti ir (arba) ištrinti slapukus - daugiau informacijos rasite svetainėje http://www.youronlinechoices.com/. Galite ištrinti visus slapukus, kurie jau yra jūsų kompiuteryje, ir galite nustatyti daugumą naršyklių, kad slapukai nebūtų jose patalpinti. Jei tai padarysite, jums gali tekti rankiniu būdu koreguoti kai kurias nuostatas kiekvieną kartą lankantis svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

 

    1.3 Komunikacijos duomenys
 

Savo svetainėje įdiegėme funkciją, leidžiančią suinteresuotoms šalims susisiekti su mumis iškilus bet kokiems klausimams. Jei nuspręsite tai padaryti, mes rinksime jūsų [vardą, pavardę, el. pašto adresą, jūsų pranešimo temą ir turinį], taip pat visą informaciją, kurią jūs savanoriškai pateikiate mums, kad galėtume laiku atsakyti į jūsų užklausas. Jei susisiekite su mumis el. paštu, mes saugome jūsų korespondenciją.
 

Šie duomenys yra reikalingi siekiant pagerinti mūsų paslaugų kokybę, taip pat suteikti jums reikiamą informaciją ir atsakyti į visus klausimus ar prašymus, kurie gali kilti, ir yra tvarkomi remiantis mūsų teisėtu interesu tai padaryti.
 

   2. Kas gali matyti jūsų duomenis
 

Kai kuriais atvejais galime pasidalinti jūsų asmeniniais duomenimis su mūsų patikimais paslaugų teikėjais, kai jie teikia paslaugas jums mūsų vardu ir pagal mūsų nurodymus. Mes visada kontroliuosime ir būsime atsakingi už jūsų asmens duomenų naudojimą.

Tai yra subjektų, galinčių turėti prieigą prie jūsų asmens duomenų, kategorijos:

Informacinių technologijų paslaugų, tokių kaip svetainės prieglobos paslaugų, teikėjai ir kitos pagrindinės operacinės sistemos, tokios kaip bankų moduliai;

Kiti profesionalūs paslaugų teikėjai, tokie kaip buhalteriai, teisiniai konsultantai, audito įmonės ir t. t.;

Mūsų verslo partneriai, agentai ar tarpininkai, kurie yra būtina mūsų produktų ir paslaugų teikimo dalis;

„Google LLC“, kuri teikia mums „Google“ paslaugas, tokias kaip „Google Analytics“. „Google LLC“ yra įsikūrusi JAV ir tam tikri duomenys gali būti perduoti už ES ribų. „Google LLC“ dalyvauja Privatumo skyde. Sužinokite daugiau apie „Privacy Shield“ čia - https://www.privacyshield.gov/.

 

      3. Kiek laiko mes saugome jūsų duomenis

Duomenys, surinkti analizuojant svetainę, atpažįstamoje būsenoje bus saugomi iki 1 metų.

Komunikacijos duomenys, naudojami mūsų paslaugos kokybei gerinti, saugomi iki 1 metų.

Slapukai paprastai galioja trumpą laiką (dieną, savaitę ar mėnesį), nors kai kuriais atvejais jie gali galioti iki 2 metų.

Kai kuriais atvejais asmens duomenys gali būti saugomi ilgesnį laiką, jei asmens duomenis reikia saugoti siekiant apsaugoti mūsų ar kitų trečiųjų šalių teisėtus interesus, pvz., teisinio ginčo atveju arba jei mes esame įstatymų įpareigoti tai daryti.

 

       4. Jūsų teisės
 

Kreipdamiesi į mus adresu info@actoncrisis.com, galite naudotis savo, kaip duomenų subjekto, teisėmis, įskaitant šias:

Teisė reikalauti prieigos prie jūsų asmens duomenų. Bet kuriuo metu galite pasiekti, taisyti, atnaujinti, pakeisti ar pašalinti savo asmens duomenis. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad tam tikra informacija yra griežtai reikalinga šioje Privatumo politikoje apibrėžtiems tikslams pasiekti ir ji gali būti būtina pagal teisės aktus: jūs negalite pašalinti tokių asmens duomenų;

Teisė reikalauti ištaisyti savo asmens duomenis;

Teisė reikalauti ištrinti jūsų asmeninius duomenis. Jei asmens duomenys bus ištrinti pagal jūsų prašymą, mes pasiliksime tik tas informacijos kopijas, kurios mums reikalingos siekiant apsaugoti mūsų ar trečiųjų šalių teisėtus interesus, vykdyti vyriausybės įsakymus, spręsti ginčus, pašalinti problemas ar vykdyti bet kurį jūsų sudarytą susitarimą su mumis;

Teisė į duomenų perkeliamumą.

Kai kuriais atvejais jūs turite teisę reikalauti apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys.

 

Jei manote, kad kyla problemų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, turite teisę pateikti skundą nacionalinei duomenų apsaugos institucijai ES / EEE. Lietuvoje tai yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija. Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos kontaktinius duomenis galite rasti čia: https://vdai.lrv.lt/lt/.
 

Mes reguliariai peržiūrime šią Privatumo politiką ir pasiliekame teisę bet kuriuo metu ją pakeisti pagal galiojančius įstatymus ir kitus teisės aktus. Bet kokie pakeitimai ir paaiškinimai įsigalioja iškart po jų paskelbimo mūsų svetainėje. Kartkartėmis peržiūrėkite šią Privatumo politiką, kad laiku sužinotumėte visus pakeitimus.